flytt_so
flyttfirma i Stockholm

Information

Flyttstädning i Stockholm. En städtjänst som ger resultat.

I Stockholm finns det idag en ny aktör för alla som behöver flyttstädning i Stockholm. Vi är Flyttsupporten, och har gedigen erfarenhet inom alla områden inom privatflytt, kontorsflytt, företagsflytt och all städning som det för med sig. Vi är ett givet val då du står inför en flytt, vare sig du är privatperson eller företagare.

När du ska flytta är det mycket som behöver göras på samma gång. Har du då ett arbete att gå till varje dag så kan detta bli ett orosmoln som hänger över dig och får dig att tappa koncentrationen på vad som är viktigast för dig. Vi ger dig lugn och ro att planera din privatflytt eller företagsflytt, utan att behöva tänka på alla städproblem som kan leda till tidsbrist.
Vi har naturligtvis även totalservice, när det gäller din flytt. Med ett team av kompetenta och trevliga medarbetare kan vi se ta hand om alla dina detaljer gällande din flytt och flyttstädning i Stockholm. Som aktör inom flytt, lokalvård och flyttstädning i Stockholm, bygger vårt koncept på att ge den bästa, snabbaste och mest kostnadseffektiva servicen på marknaden i Stockholm.

Detta kan vi göra för dig, och din flyttstädning i Stockholm.
Som leverantör av totalservice och inom flytt, lokalvård och städning i Stockholm, så kan vi utforma och erbjuda ett koncept som passar alla oavsett om du är privatperson eller företagare. Vill du ha ett paket som tar hand om allt från din flytt, till flyttstädning, så utför vi ett av marknadens bästa resultat i Stockholm.
Vill du själv ta hand om din privatflytt eller företagsflytt är det inget problem. Det går även bra att anlita oss för delar av det som ska utföras. Med en av de mest kvalitativa tjänsterna inom flyttstädning i Stockholm och med fokus på kunden. Vi står vi på toppen av de bästa valen inom flytt och flyttstädning i Stockholm.

Priser och information om vår tjänst.
När det gäller flyttstädning har vi en av de bästa, mest kvalitativa och kostnadseffektiva tjänsterna.
Vi har priser som börjar på 1200 kronor för upp till 49 kvm inklusive moms. Våra kvalitativa tjänster i Stockholm en av dem bästa på marknaden gällande pris och kvalitet. Våra priser är baserade på ditt kontors eller lägenhets kvadratmeteryta. Ett exempel vi kan nämna: 90-99 kvm för 2200 kronor, (motsvarar mellan 3-4 rum och kök). Som ett andra exempel på våra konkurrenskraftiga priser, 3200 kronor för mellan 149-159 kvadratmeter.

Våra andra tjänster inom lokalvård, privatflytt, företags och kontorsflytt i Stockholm håller också samma höga kvalitet och alltid bästa pris för att du som kund hos oss ska känna dig nöjd med våra tjänster och veta att du aldrig betalar för mycket för våra professionella tjänster.

Har du frågor eller vill veta mera om våra tjänster och flyttstädning i Stockholm,
tveka inte att ringa 0858801520 eller skicka ett mail till info@flyttsupporten.se

Vi gör allt för att göra din flytt och flyttstädning i Stockholm till något roligt och intressant. Det skall inte vara något som innebär besvär. Vi är Flyttsupporten. Vi bygger tid och förtroende till bästa pris på professionella tjänster inom flytt och flyttstädning.